Partia Roata All Season

Pârtia de schi „Roata All Season” este una dintre pârtiile dedicate practicării sporturilor de iarnă, care ofera posibilitatea practicarii schiului pe intreaga perioada a anului in judetul Maramures.
Pârtia de schi „Roata All Season” are o lungime de aproximativ 100 de metri. Pârtia are o diferenţă de nivel de aproximativ 15 de metri şi un grad de dificultate mediu, fiind destinată doar schiorilor avansati. Accesul in partie se face din parcarea complexului SuperSki Cavnic pe strada Maramuresului 22. Urcarea se face cu banda transportoarea aferenta. Pârtia „Roata All Season” nu beneficiază de instalaţie de zăpadă artificiala dar nici nu are nevoie, si nu beneficiaza de instalatie de nocturna. Partia “Roata All Season” este deschisa tot timpul anului. Pentru disponibilitate sunati, va rugam, la numerele de contact.
O varainta a hartii partiilor din zona Cavnic poate fi vizualizata pe pagina proiectului iTour, accesand sectiunea cu informatii dedicate zonei Borsa si Cavnic Partiile Baia Sprie / Suior, sau direct: harta partiilor din zona Cavnic. …

___________
Tag-uri: schi, ski, partie, partii, zapada, iarna
Sursa / Mai multe detalii: Superski – Cavnic ,
Imagine:De la Superski Cavnic