Partia Suior 1

Pârtia de schi „Suior 1” este una dintre pârtiile dedicate practicării sporturilor de iarnă, care in perioada sezonului rece, le stau la dispoziţie turiştilor in judetul Maramures.
Pârtia de schi „Suior 1” are o lungime de aproximativ 1500 de metri. Pârtia are o diferenţă de nivel de aproximativ 300 de metri şi un grad de dificultate mediu spre mare, fiind destinată mai degrabă schiorilor profesionişti, având şi pante mai abrupte. Pârtia beneficiază de o instalaţie de transport cu telescaunul. Baza de plecare se află pe pe DJ183C dupa intersectia cu strada Statiunea Mogosa. Urcarea se realizează spre partea superioară a versantului sudic al muntelui spre varful Mogosa 1246m. Durata de urcare cu telescaunul este de aproximativ 20-25 de minute, timp în care iubitorii de munte pot admira peisajele pitoreşti ale câtorva masive muntoase ce înconjoară depresiunea. Transportul cu telescaunul este disponibil în toate anotimpurile. Pârtia „Suior 1” beneficiază de instalaţie de zăpadă artificială si de instalatie de nocturna.
O varainta a hartii partiilor din zona Baia Sprie poate fi vizualizata pe pagina proiectului iTour, accesand sectiunea cu informatii dedicate zonei Partiile Baia Sprie / Suior, sau direct: harta partiilor din zona Baia Sprie / Suior. …

___________
Tag-uri: schi, ski, partie, partii, zapada, iarna
Sursa / Mai multe detalii: Wikipedia – Baia Sprie ,
Imagine:De la I-Tour